Nöjda kunder – vårt mål

Ska du renovera ditt hem, lägga om taket eller kanske vill du ha en friggebod på tomten? Vänd dig till oss på Philip & Fredriks Bygg AB, vi garanterar välgjorda och kvalitativa arbeten med dina önskemål i fokus. Hör av dig om du har frågor eller önskar en offert.

Philip&Fredriks Bygg AB är en kvalitetssäkrad entreprenör hos Byggstart. Byggstart övervakar kontinuerligt kreditvärdighet, certifieringar/behörigheter, projektgenomförande och referenser. Läs mer på byggstart.se

Tydliga, trevliga och pålitliga

Kundens omdöme

Philip och Fredrik gjorde följande:
Nytt tegeltak och papp, Ny panel på hela huset, Byggde altan

Är lätt att ha och göra med dem, rakryggade. Vi hade en bra dialog under hela bygget. Nöjd med resultatet och mycket prisvärda. Håller också rent efter sig och lyssnar på vad man säger. Ger betyg 4.5. Kommer hädanefter vända mig till Philip och Fredrik om jag behöver hjälp.

Peter

Kundens omdöme

Supernöjd, blev exakt som jag ville ha det, kom med bra lösningar hur jag skulle ha belysningen också. Philip och Fredrik är serviceinriktade och mycket trevliga. Dem höll sig till tiden, dessutom ett riktigt vasst pris! Jag är mer en nöjd, OK byggstädning efter också.

Marcus

Fönsterbyten

Kundens omdöme

Kan inte tänka mig några bättre eller mer seriösa hantverkare, mycket trevliga och pålitliga som gör jobbet inom pris och tidsramen, dessutom var dem mycket bra på att hålla rent och ordning efter sig. Jag hade dessutom beställt för höga fönster, det var inga problem då dem kom med kreativa lösningar. Kan inget annat en säga att jag varmt rekommenderar dem och kommer garanterat ta hjälp av dem framöver. TACK PHILIP OCH FREDRIK.

Lars

Kundens omdöme

Höll sig inom tidsramen och även till priset vi kommit överens om. Vi blev nöjda med resultatet, vi rekommenderar Philip och Fredrik till vänner och bekanta varje gång nån frågar efter duktiga hantverkare. Nöjd kund!

EL